Goedkope wintervakantie

Goedkope wintervakantie

Een goedkope wintervakantie is voor veel mensen een uitlaatklep. Even tussen het werk door een aantal dagen vakantie opnemen om vervolgens lekker de kou op te zoeken. Je kunt heerlijk sportief gaan skiën of snowboarden of je kunt lekker gaan borrelen of zelfs wandelingen maken door de mooie natuur.

Waarom een goedkope wintervakantie?

Wintersport is de meest genoemde reden waarom mensen op wintervakantie gaan. De lichamelijke kracht gebruiken om hoog vanaf de pistes naar beneden te skiën. De uitdaging die hier bij kijken komt is voor veel mensen een adrenalinekick. Want hoe gaaf is het dat jij ineens beneden aan die berg staat? Maar ook de natuur is een van de redenen waarom men kiest voor een goedkope wintervakantie. Heerlijk genieten van het uitzicht, het spotten van wilde dieren of de glinstering van het mooie witte sneeuw.

Goedkope wintervakantie vergelijkingstool

[daisycon_winter mediaid=”201149″ amount=”5″ subid=””]

Tips voor een goedkope wintervakantie

  • Als je geen kinderen meeneemt, kun je het beste een goedkope wintervakantie boeken buiten de schoolvakanties. De prijzen zijn aanzienlijk lager.
  • Boek meteen een skipas, skiverhuur en eventuele skilessen bij de boeking. Als je dit op plek van bestemming nog moet doen is het vaak erg prijzig.
  • Boek je reis op tijd! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak uitvalt. Je krijgt namelijk vroegboekkorting.
  • Vergelijk wijs! Wil je echt een goedkope wintervakantie? Zorg er dan voor dat je niet het aller luxste neemt, maar juist een aantal sterren minder.
  • In Duitsland kun je gemakkelijk een goedkope wintervakantie boeken tegen een kleine prijs. Duitsland is niet ver van huis wat aanzienlijk scheelt in de kosten.
  • Als je een beginnend skiër bent, hoef je geen skipas te hebben waarmee je overal kunt skiën. Een klein gebied is eerst wel voldoende.
  • Boek geen ontbijt en diner in het pakket. Als je zelf in de avond gaat koken, zal dat aanzienlijk in de kosten schelen. Hetzelfde geldt voor het ontbijt.
  • Ga eventueel met een groep reizen! Je krijgt een groepskorting waardoor de kosten lager uitvallen.

Geef een reactie