Cashback sites Overzicht

Cashback sites overzicht

Op deze pagina vind je een overzicht van cashback sites. Een ideaal cashback systeem is namelijk voor iedereen anders. Wil jij vanaf vandaag veel goedkoper online gaan winkelen? Vind jij het bijvoorbeeld belangrijk dat je een goede aanmeldbonus krijgt? Of vind jij het interessant dat je geld ontvangt wanneer jij je vrienden aanmeldt? Wil jij behalve goedkoper online winkelen er ook geld mee kunnen verdienen? Je kunt gemakkelijk onderstaande tabel gebruiken om te bekijken wat jij het belangrijkst vindt. Wij zullen dit overzicht van cashback sites met regelmaat controleren en eventuele veranderingen, of nieuwe betrouwbare cashback sites direct gaan weergeven in dit overzicht.

GekkenGoud.nl

Nieuwe cashback sites

Wil jij ook als eerste op de hoogte gehouden worden van de nieuwste cashback sites die er komen en hier in het overzicht cashback sites geplaatst zullen gaan worden? Meld je dan ook eenvoudigweg aan voor de Geld Besparen nieuwsbrief! Wij houden jou dan op de hoogte van alle nieuwtjes en de laatste trends in cashback land!

NuCash.nl

Tips bij het zoeken in het overzicht cashback sites

 • Bedenk van te voren goed wat je belangrijk vindt.
 • Sommige sites stellen helaas activiteits eisen om uitbetaalt te kunnen worden. Wij zijn hier absoluut geen voorstander van! Verreweg de meeste sites die hier geplaatst zijn hebben dat niet, maar dit vind je duidelijk aangegeven in het tabel onder de kop: Activiteits eisen ja/nee
 • Sommige cashback websites geven een ontzettend hoge aanmeldbonus, maar geven lagere cashbacks. Dit betekent dat je eenmalig sneller verdiend door de gegeven aanmeldbonus, maar iets minder cashback terug krijgt. Kijk daarom goed naar de langere termijn als je van plan bent om veel cashbacks te ontvangen.
 • Bedenk of je veel vrienden gaat uitnodigen of dat je het alleen voor jezelf houdt. Sommige cashback websites zijn juist aantrekkelijk om vrienden uit te nodigen vanwege de gegeven vrienden bonus!
 • Kijk ook eens goed naar de uitbetalingsgrenzen van een cashback site. Wil je bijvoorbeeld sneller uitbetaald krijgen? Ook de kleinere bedragen? Kies dan voor een cashback website met een lagere uitbetalingsgrens.
 • Wil je juist helemaal geen, of niet te veel reclame e-mails ontvangen van de cashback website? Kies dan uit het overzicht cashback sites de website met geen of weinig betaalde e-mails per dag.
 • Maak gebruik van de beoordeling die wij gegeven hebben! Hoe hoger de beoordeling, hoe meer wij de cashback site adviseren.
 • 5 sterren waardering: Uitstekende site!
 • 4 sterren waardering: Zeer goede site!
 • 3 sterren waardering: Goede site!!
 • Bedenk goed dat informatie kan verouderen. We checken regelmatig de inhoud na, maar het kan zijn dat cashback websites hun voorwaarden veranderen. Ga daarom nooit 100% uit van de actualiteit van deze tabel alhoewel wij deze wel zoveel mogelijk nastreven en aanpassen indien van toepassing.
 • Dit overzicht cashback sites is enkel bedoeld als advies! Je bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.  Je kan veel sneller en meer gaan verdienen als jij je aanmeld bij meerdere cashback sites. Dit houd echter wel in dat je dagelijks meer e-mails zult gaan ontvangen!
 • Via de aanmeldlink in de laatst kolom wordt je automatisch naar de website verwezen. Je kunt je daar dan gelijk aanmelden. In alle gevallen is dit geheel gratis!

Geef een reactie