Disclaimer

Disclaimer van geldbesparen.org

Wij willen door middel van deze disclaimer dat onze klanten op de hoogte zijn van onze en uw aansprakelijkheid.

Eventuele fouten in de content

Geldbesparen.org heeft de inhoud van deze website met veel zorg samengesteld. Helaas kunnen we fouten op deze website echter niet uitsluiten. Door het bezoeken en/of gebruiken van deze website en haar content, gaat u ermee akkoord dat geldbesparen.org niet aansprakelijk kan worden gesteld voor onjuistheden of onvolledigheden die eventueel in de content voorkomen.

Content (informatie) op deze website

De content (informatie) die op deze website vermeldt staat, is niet bedoeld als professioneel advies om geld te besparen. Wij geven u enkel informatie over manieren waarop u geld kunt besparen. Daarnaast kunt u verschillende prijzen vergelijken op deze website waarvan de informatie door derde partijen op de website zijn aangebracht. Als deze informatie onjuist blijkt te zijn, is het van groot belang dat u de algemene voorwaarden van de desbetreffende website doorneemt. Alle andere content kan ons niet aangerekend worden op eventuele fouten.

Geldbesparen.org geeft geen persoonlijk advies

In deze disclaimer willen we duidelijk stellen dat u zelf verantwoordelijk bent voor de keuze die u maakt op het gebied van geld besparen. Als u prijzen vergelijkt op deze website over bijvoorbeeld energie besparen, telefoonabonnementen of andere soorten van vergelijken maakt u uiteindelijk zelf de keuze tot kopen. We kunnen daarom niet aansprakelijk gesteld worden over eventuele afgesloten abonnementen.

Copyright

In deze disclaimer is ook vermeldt dat alle aanwezige en beschikbare informatie eigendom is van Geldbesparen.org onder Kamer van Koophandel nummer: ###……###. De content mag op geen enkele wijze worden verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van geldbesparen.org. Als u hier enige aanspraak op wilt maken, kunt u ons een e-mail sturen via de contactpagina. We maken dan, op basis van deze disclaimer, een overweging.

Contact opnemen met geldbesparen.org

Hebt u nog vragen ten opzichte van deze disclaimer? Dan kunt contact met ons opnemen. Wij staan altijd open voor vragen, opmerkingen, klachten of suggesties over deze disclaimer.

Privacy beleid

Uw privacy wordt op deze website gewaarborgd. Hiervoor is een privacy beleid opgesteld. Meer informatie kunt u hier lezen.

Bedankt voor het aandachtig lezen van deze disclaimer.

Geef een reactie