Sitemap

Sitemap geld besparen

Op deze pagina van geldbesparen.org vindt u onze eigen sitemap. Deze geeft een duidelijk en eenvoudig overzicht van de inhoud op onze website. Alle pagina’s worden ondersteund door een korte duidelijke tekst met een toepasselijke afbeelding, zodat het in een oogopslag duidelijk is (althans dat is de bedoeling) waar de pagina inhoud nu eigenlijk precies over gaat. De sitemap pagina heeft verder eigenlijk geen functie, zij het dan als navigatiemiddel voor de totale website.

Wat is nu eigenlijk een sitemap?

Een sitemap is een zeer gebruikersvriendelijke pagina op een website waar alle aanwezige pagina’s van de website snel en makkelijk gevonden kunnen worden. Je hoeft eigenlijk enkel en alleen maar naar beneden te scrollen, om direct een duidelijk beeld te krijgen van de inhoud op deze website. De sitemap geeft eigenlijk alle aangemaakte pagina’s aan met de titel van deze pagina, en laat tevens ook direct een klein stukje van de tekst en inhoud ervan zien. Je moet de sitemap gewoon eigenlijk een beetje zien als een simpele, maar erg bruikbare routeplanner voor de website. Het is een uniek en zeer gemakkelijk hulpmiddel, om veel eenvoudiger en sneller te kunnen navigeren op onze website voor jou als bezoeker. Maak vooral ook gebruik van onze sitemap, daar is het tenslotte ook speciaal voor gemaakt.

[pagelist_ext]

Onze sitemap en website beoordelen?

Wij horen graag van jou of je deze manier van navigeren en bekijken van onze pagina’s via deze sitemap gemakkelijker of beter vind, dan de normale manier van het bekijken van de pagina’s op onze website. Schroom dus absoluut niet om een reactie achter te laten,of even een e-mail te sturen naar geldbesparen.org. Zowel positieve als negatieve feedback word door ons zeer op prijs gesteld! Wij willen namelijk graag weten hoe wij onze sitemap en totale website kunnen verbeteren en gebruiksvriendelijker kunnen maken voor jou. Mis je misschien iets op de website ? Laat het ons dan meteen weten!