100 Online Bespaartips

100 Online bespaartips

We zijn druk bezig met het maken van alle 100 online bespaartips. Op het moment hebben we al ruim 40, maar we willen graag dat het er veel meer worden! Help jij ons mee? Mail ons dan met jouw, unieke bespaartip die hier nog niet bij staat.

Vergelijken is Besparen

1 Vergelijking sites

Tegenwoordig zijn er voor allerlei producten prijs vergelijking sites. Maak er ook dankbaar gebruik van! Het kan jou enorm veel schelen in de maandelijkse lasten. Denk is aan gas en stroom, telefoon abonnementen, internet en televisie aansluitingen, Vooral alle verzekeringen die je momenteel al hebt lopen kunnen veelal echt stukken goedkoper met dezelfde dekking die je nu ook hebt afgesloten!

2 Online winkelen

Online winkelen wie doet het niet vandaag de dag. Besef je heel goed dat dit ook vele malen goedkoper kan! Voorbeelden genoeg zijn hier aanwezig op onze site om jouw voordelig te laten winkelen en er zelfs cash aan over te houden die jij weer voor andere leuke dingen kan gaan gebruiken.

3 Kopen via cashback sites

Wil je een product aanschaffen of heb je iets gezien wat je absoluut kopen wilt, gebruik dan ook eerst weer de volop aanwezige prijs vergelijkers op deze site en het internet. Heb je de goedkoopste internetwinkel gevonden voor jouw product? Koop dat product dan via een cashback site! Dit levert je direct nog meer cash voordeel op!

Credit Card4 Credit card

Mocht je ooit een creditcard hebben aangeschaft via een spaarprogramma of een cashbacksite, kun je daar dubbel voordeel uit halen. Je krijgt namelijk van ieder aankoop met de creditcard van jouw spaarsite al cash op jouw account saldo aldaar. Gebruik je nu deze creditcard op een ander spaarprogramma of cashback site om de aangekochte producten te betalen, krijg je daar dus ook weer cashback over! Dubbele cash korting verdiend! Dat is pas slim online shoppen!

5 Kosten besparen met een credit card

Gebruik je jouw creditcard voor aankopen ( zie tip 4 ) zorg er dan wel voor dat je het ook snel betaalt. Anders moet je veel rente gaan betalen welke kan oplopen van 15% tot wel 20 %… Zorg er dus voor dat je ook daadwerkelijk het geld te besteden hebt als je wat bestelt met jouw credit card! Een ander groot voordeel met online kopen met je creditcard, is dat je gratis verzekerd bent en dus altijd jouw geld terug krijgt als er onverhoopt iets mis zou gaan met de door jouw gedane bestelling.

Led LampenLed lampen

Gebruik led lampen waar dat ook maar mogelijk is, deze worden gelukkig steeds goedkoper in aanschaf en dragen flink bij aan het verlagen van jouw huidige energierekening. De gewone spaarlamp bespaart je ook geld, maar de huidige led lampen veel meer en gaan ook echt veel langer mee. Er is op deze website zelfs een zeer handige rekentool  aanwezig waardoor je precies kan zien hoeveel geld je werkelijk kunt gaan besparen als je de oude lampen vervangt voor LED lampen!

 

 

7 Boodschappen

Doe voortaan 1 keer in de week je boodschappen i.p.v. elke dag en maak een boodschappenlijst en haal niet meer dan op die boodschappenlijst staat. Altijd je boodschappen gaan doen met een volle maag, om impuls aankopen te voorkomen.

8 Budgethulp

Maak gebruik van de handige budgethulp van bv: Nibud of de software van Bankingtools. Zo weet je precies hoeveel geld jij elke maand uitgeeft en ook precies waaraan je jouw geld uitgeeft. Je gaat nog raar opkijken de eerste keer als je ziet waaraan jij je geld opmaakt.

boodschappen

9 Huismerken

Als je boodschappen gaat doen koop dan het huismerk van de winkel waar jij jouw spullen haalt. Deze zijn veel goedkoper en 9 van de 10 keer zit er precies hetzelfde product in, enkel met een ander merk,logo en verpakking.

10 Benzine

Woon je misschien dichtbij de Duitse grens ? Ideaal! Haal jouw boodschappen en benzine dan in Duitsland. Je kunt er namelijk veel goedkoper tanken, dat scheelt je zeker 15 cent per liter benzine! Haal er ook zeker jouw sigaretten, vlees, drank en alle cosmetica producten die je dagelijks nodig hebt, dit scheelt je echt bakken vol met geld!

11 Salontafel

Zoek je een nieuwe eettafel of zoek je een lekkere luie stoel of een mooie salontafel? Voordat je nu direct naar de meubelzaak rent, kijk eerst een een keer op http://www.marktplaats.nl. Hier kun je voor een fractie van de kosten bijna nieuwe meubels kopen!

Waterkoker

12 Water koken

Kook geen water voor jouw eitjes op het gasfornuis, maar breng het water eerst aan de kook met de waterkoker en doe dan pas het kokende water in jouw pannetje met de eieren erin. Zo kookt het water veel sneller en je bespaart op je gasverbruik.

13 Keukenapparatuur

Als je toe bent aan nieuw keukenapparatuur koop dan alleen nog apparatuur die zuinig omgaan met energie. Ze zijn meestal wel een paar tientjes duurder bij aankoop, maar dit verdien je binnen 2 jaar weer terug via jouw lagere energierekening!

14 Verbruik van apparatuur

Alle apparaten die verwarmen of koelen zijn grote verbruikers van stroom, denk eens aan jouw koelkast,waterkoker en koffiezet apparaat. Indien mogelijk zet die op een lagere stand en schakel ze direct weer helemaal uit na gebruik. Houd dan ook meteen het sluipverbruik van veel apparaten in de gaten, elk lampje wat blijft branden verbruikt energie, trek of de stekker er uit of gebruik de speciale contactdozen waar een schakelaar op of aan zit,en schakel die na gebruik helemaal uit. Nu weet je zeker dat het apparaat ook helemaal is uit gezet.

15 Sim Only abonnement

Heb je nog een goede mobiele telefoon na het aflopen van jouw telefoon abonnement? Neem dan voortaan een prepaid beltegoed kaart of een goedkoop Sim Only abonnement. Goedkoper bellen kan bijna niet.

Markt16 Markten en de boer

Ken je de uitspraak nog: Op de markt is jou gulden een daalder waard ? Ondanks de invoering van de euro geld deze regel nog steeds. Op de markt kun je het goedkoopst jouw groente en fruit inkopen. Dit geld overigens zeker ook voor het kopen bij de boer zelf, dat scheelt je het meeste geld als je er in de buurt een paar hebt zitten.Outlet winkels

17 Outlet winkels

Wil je flink besparen op jouw favoriete merkkleding en merkschoenen? Koop die dan voortaan in de grote outlet merkwinkels zoals die er in bv Roermond zit: mcarthurglen of: Bataviastad in Lelystad.

waterverbruik18 Waterverbruik

Bespaar op jouw waterverbruik door bv het snelste programma te kiezen om de vaat schoon te krijgen, gebruik waterbesparende douchekop en kranen waar mogelijk. Draai alleen met volle trommels met de wasmachine. Gebruik liever de douche dan het bad. kijk hier voor nog meer waterbesparende tips

19 Reclamefolders

Lees jij wel een de reclamefolders die je elke week weer met bakken tegelijk in de bus krijgt? Meestal niet hoor ik je denken. Vooral de supermarkt folders voor jouw wekelijkse boodschappen kunnen juist wel interessant voor jou zijn! Er staan altijd wel aanbiedingen in en voordeel coupons zodat je veel korting krijgt op dat ene product. Schaam je nou is niet,en gebruik deze coupons of voordeel bonnen gewoon!

Afval scheiden20 Huisafval scheiden

Het klinkt saai, maar je bespaart er toch ongemerkt veel geld mee elk jaar. Door gewoon jouw dagelijkse huisafval te gaan scheiden. Niet elke gemeente doet er aan mee, maar dat worden er wel snel steeds meer. Je betaald immers meestal per lediging van jouw afval containers een x bedrag. Dit loopt door het jaar heen genomen flink op! Begin jouw afval te scheiden voornamelijk: glas, plastic, papier, metaal en restafval. Als je dit doet houd je bijna geen restafval meer over en daar betaal je jaarlijks juist een flinke rekening voor! De andere afval groepen zijn gratis in te leveren op diverse plekken binnen jouw gemeente. Plastic scheiden is helaas nog niet overal beschikbaar in Nederland maar ook dit zal zeker steeds meer gaan toenemen.

cash geld21 Cash geld meenemen naar de supermarkt

Als jij wekelijks de boodschappen gaat doen, laat dan jouw pinpas thuis en neem cash geld mee. Zo weet je precies wat je kunt uitgeven en kom je niet zo snel in de verleiding om toch nog wat extra in de winkelkar te leggen.

22 Thermostaat

Zet de huiskamer thermostaat 1 graad lager en bespaar ongeveer 100 euro per jaar op jouw energie rekening. Simpeler kan het eigenlijk niet! Als je wilt kun je de thermostaat nog lager zetten maar dat hangt helemaal af van jouzelf en hoe behaaglijk je het wilt houden in huis.

Zonnepanelen23 Zonnepanelen

Heb je het geld om te investeren om jouw energierekening naar beneden te brengen? Denk dan beslist eens er over na om zonnepanelen te gaan installeren! De terugverdientijd is tegenwoordig nog maar een jaar of vijf! De kosten van een systeem van ongeveer 3000kw zijn gelukkig enorm gedaald ondertussen, het word steeds interessanter voor iedereen! Zeker nu je nog steeds subsidie ervoor kunt krijgen.

24 Website hosten

Een website hosten kost je maandelijks slechts een paar euro, maar bij het hosten van meerdere websites ben je vaak al een stuk duurder uit. Jij kunt hierop besparen door je eigen server aan te schaffen voor thuisgebruik. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis server te bestellen en dan ben je helemaal goedkoop uit! Ga naar de website van Gratis Servers

25 isoleren spouwmuur

Met het isoleren van de spouwmuren in je huis, bespaar je gemiddeld 550 euro per jaar op je gasrekening! Omgerekend is dat ongeveer 45 euro per maand wat je kunt gaan besparen!Kijk hier voor meer info en Bespaar fors met spouwmuurisolatie!

26 HR++ kunstof kozijnen

Als je toch aan het verbouwen slaat, denk dan ook eens aan kunstof kozijnen met HR++ isolatie glas erin. Ze zijn onderhoudsvrij en leveren jou een besparing op van ongeveer 260 euro per jaar! Heerlijk ! Nooit meer de kozijnen schuren en verven en tegelijk maandelijks geld uitsparen! Nooit meer de kozijnen schuren en verven en tegelijk maandelijks geld uitsparen!

27 Nieuwe bespaartips

Heb jij nog een goede bespaartip? Wij willen hier minimaal 100 online bespaartips gaan plaatsen, maar dat gaat niet lukken zonder jullie hulp. Laat het ons weten via een e-mail op de contactpagina en dan zetten wij jouw tip er ook bij! Door samen te werken kunnen we ook samen gaan besparen!

autorijden28 Auto rijden kan veel zuiniger

Wist je dat je ongeveer 7 a 8% kan besparen op jouw brandstofkosten door je ramen dicht te houden tijdens een ritje,en door het licht niet aan te doen wanneer het mogelijk is tijdens het rijden?  Hier op deze site vind je nog veel meer bruikbare tips om autorijden goedkoper te maken!

29 Telefoonopladers

Iedereen heeft er wel minstens eentje in huis liggen bij een stopcontact in de buurt. Maar zorg je er ook voor dat je na het opladen van de telefoon je wel weer de stekker van de oplader eruit haalt? De oplader blijft namelijk toch een klein beetje stroom verbruiken ook als je niets aan het opladen bent!

 

roken

30 Stoppen met roken

Een pakje sigaretten of shag kost je tegenwoordig al gauw meer dan 7 euro! De meeste mensen doen gemiddeld met 1 pakje sigaretten of shag ongeveer 3 dagen. Dat komt neer op 10 pakjes sigaretten of shag per maand x 7 euro= 70 euro! Hulp met stoppen met roken is in de meeste gevallen gedekt door de verzekering, vraag jouw dokter om advies en hulp.

31 Shampoo

Een goede tip om veel te besparen met shampoo is het gebruik maken van een dispenser. Koop een zeep product met een doseerbare dispenser, gebruik deze zeep totdat deze op is,en doe daar dan voortaan jouw eigen merk shampoo in. Je zult zien dat je veel langer met jouw fles shampoo gaat doen als voorheen.

32 Scooter

Woon je binnen een straal van 15 kilometer van je werk af? Denk er dan eens goed over na om ipv de auto te gebruiken een scooter aan te schaffen! Een scooter rijd namelijk minimaal 35 kilometer op 1 liter! Tel uit je winst! Zelfs al je de scooter enkel in de warme en droge maanden zou gebruiken is de geld besparing al aanzienlijk! Met de fiets naar je werk gaan is uiteraard nog beter, maar ik vind dat met die afstand geen echte optie. Een beetje comfort mag ook wel,vind je ook niet?

Vrouwen

33 Vrouwen

We hebben er echt lang over getwijfeld om deze tip te gaan plaatsen. Maar omdat het vaak wel klopt plaatsen we deze toch.. Alvast onze excuses aan diegene die zich er aan storen! Moet jij als man de stad in om boodschappen te doen of om iets op te halen, laat dan de vrouw of vriendin gewoon thuis,ze hebben namelijk altijd wel weer iets nodig wat niet op het boodschappenlijstje staat 😉

P8270061

34 Huwelijk

Wist je dat je op de maandag een gratis huwelijks voltrekking kunt krijgen? De rest van de week zal er gewoon betaalt moeten worden. Er zijn echter plannen om ook de maandag niet meer gratis te laten trouwen ivm gemeentelijke bezuinigingen informeer dus eerst even bij de gemeente waar jij woont!

 

 

 

35 Auto verkopen

Als je besluit jouw auto te gaan verkopen op een auto advertentie site,kan dat aardig in de kosten gaan oplopen als je niet uitkijkt. Heel slim zijn ze erin om je over te halen en ervoor te zorgen dat jij steeds weer jouw auto bovenaan de pagina gaat zetten.. Zo verkoop je immers jouw auto sneller.. Daar gaan je centjes.. Dit hoeft niet! Je kunt jouw auto gratis op een advertentie site zetten en de auto daar verkopen zonder dat het je geld kost! Probeer deze site maar eens , hier hebben wij goede ervaringen mee: Autoscout.nl, gratis jouw auto verkopen

auto kopen36 Auto kopen?

Bespaar jezelf veel geld en ellende en voorkom dat je een miskoop doet door deze auto verleden checker. Je kunt er zelfs de buitenlandse ingevoerde auto’s mee controleren! Heeft de auto schade gehad? Is de kilometerstand misschien teruggedraaid? En ook niet onbelangrijk: Wat is de auto eigenlijk werkelijk waard? Topsite, die wij iedere auto bezitter aanraden! Auto verleden controleren

37 Overlijdensrisicoverzekeringen

Ben jij van plan jouw overlijdensrisicoverzekering te annuleren? Let er dan op dat je in veel gevallen geld terug kan krijgen, je hebt daar recht op! De zogenaamde klantvriendelijke verzekeraars zeggen hier natuurlijk weer niets over… Geld verdienen willen ze wel maar teruggeven is helaas een scheldwoord.. Deze teruggave geld niet voor alle verzekeraars maar het gros van de verzekeraars doet dit wel. Kijk hier of jouw verzekeraar ertussen staat. Geld terug bij annulering overlijdensrisicoverzekering

38 Belasting teruggave

Heb jij de belasting papieren dit jaar ook weer netjes ingevuld? Krijg je via de voorlopige aanslag te horen dat je geld terugkrijgt? Houd er dan rekening mee dat dit maar een voorlopige berekening is! Pas als je de uiteindelijke afrekening krijgt toegestuurd is de teruggave pas echt definitief ! Kijk hier voor meer info over teruggave van belasting 

39 Check altijd de kassabon!

Bij welke winkel je ook wat gaat kopen, vraag altijd om de kassabon en controleer de bon ook daadwerkelijk. Er kan erg gemakkelijk iets fout gaan met het aanslaan van producten waardoor bepaalde items dubbel aangeslagen worden. De consequentie hiervan is dat jij dubbel moet betalen! Deze tip geldt voornamelijk voor supermarkten, waar je veel dingen tegelijk koopt, maar ook bij andere winkels kan er iets mis gaan. Kijk voor meer bespaartips op Verdienjegek.nl

oude mobiel

40 Verkoop jouw oude mobieltje

Heb jij nog ergens een ongebruikte mobiele telefoon liggen van een oud abonnement en doe je er niets meer mee? Verkoop je oude mobiele telefoon dan gewoon! Je kunt er nog leuk geld voor krijgen, in de regel geld dat hoe moderner de telefoon is hoe meer geld je er voor terug kunt krijgen! Klik in het zoekvenster van je pc eenvoudigweg eens telefoon verkopen in en er verschijnen diverse mogelijkheden.

41 Kopen met kortingscodes.

Check voor je een online bestelling plaatst eerst even of er een kortingscode actief is. Deze korting kan bijvoorbeeld een gratis verzenden code zijn, maar het kan je ook 20% korting op je gehele bestelling opleveren. Veel online modewinkels hebben geregeld goede kortingscodes, zo vul je je garderobekast wel heel voordelig aan.

42 Besparen op de energiekosten met een energiemeter

Krijg direct meer inzicht in het stroomverbruik van elektrische apparaten door het energieverbruik te meten met een energiemeter. Het elektrische apparaat sluit je aan op de energiemeter die vervolgens in het stopcontact gaat. Vervolgens zie je direct op het scherm staan hoeveel stroom het betreffende apparaat gebruikt. Een energiemeter is al beschikbaar vanaf €9,99 bij Conrad.nl.

100 online bespaartips

We zijn er nog lang niet , maar dat gaat er echt komen!
Klik hier om weer terug naar boven te gaan