FAQ cashback korting

FAQ Cashback Korting

Wat is een cashback-website?

Een cashback-website is een website waarbij het bedrijf (de website) hun leden een percentage van het aankoopbedrag teruggeeft.

Wat is cashback-korting?

Cashback-websites krijgen commissie voor elk verkocht artikel via hun website van een derde partij. De cash-back korting bestaat uit een deel, of de gehele commissie, die je teruggestort krijgt op jouw rekening!

Is er een voorbeeld van cashback-korting?

Bekijk een van onze klant-ervaringen: ‘’Ik heb een nieuwe Armani Jeans jas gekocht voor € 400,00 via een doorklik link van CashBackXL. Ik ontving vervolgens 10% korting op mijn jas! Het resterende bedrag was nog maar € 360,00. Het was erg eenvoudig en snel uitbetaald.’’

Wanneer krijg ik mijn korting teruggestort?

De korting wordt bijgeschreven op het rekeningnummer dat jij door hebt gegeven op de cashback website. De meeste websites hebben een bepaalde ondergrens tot uitbetaling (vaak tussen € 10 en € 25). Als het verdiende saldo boven die grens is, krijg je het zo spoedig mogelijk teruggestort nadat je een uitbetalingsaanvraag hebt gedaan.

Wanneer krijg ik mijn geld retour?

Als je een uitbetaling hebt kunnen aanvragen is het geld is vaak al binnen enkele dagen of maximaal enkele weken teruggestort op je bankrekening. Is dit niet het geval? Neem dan even contact op met de desbetreffende website!

Wat gebeurt er als ik mijn product retourneer?

Als jij het bestelde product uiteindelijk terugstuurt, heb je geen recht meer op je cashback korting. Deze moet dan, indien al overgemaakt door de cashback website, teruggestort worden op hun rekening.

Op welke aankopen krijg ik geld terug?

Je krijgt, in principe, op al je aankopen je geld terug. Het percentage korting kan wel verschillen per product. Dit word voortijdig duidelijk aangegeven tijdens het bekijken en bestellen van het produkt.

Waarover ontvang ik cashback korting?

De cashback korting wordt verrekend over het aankoopbedrag exclusief BTW en de verzendkosten.

Kan ik gratis lid worden van een cashback site?

Ja zeker! Je kunt je gratis aanmelden op alle cashback websites die wij op onze website vermeld hebben. Check ook altijd even goed de algemene voorwaarden van de desbetreffende website.

Welke cashback website geeft de hoogste korting?

CashBackXL (zie onderstaande afbeelding) geeft veruit de hoogste korting!. In plaats van een percentage van de commissie terug te geven, geven zij de volledige commissie terug! Wacht daarom niet langer en meld je ook aan!

Mijn vraag staat er niet bij! Wat nu?

Wij willen je uiteraard graag helpen met alle eventuele andere vragen over cashback websites. Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bezoek hier onze contact pagina.

BESPAAR SNEL EN SIMPEL HONDERDEN EURO’S MET ONLINE WINKELEN!

Geef een reactie