Cashback Winkelen, hoe werkt het nu precies?

 

Zo werkt het Cashback Winkelen

Heb je wel eens gehoord van cashback winkelen? Dit is een leuke manier om te winkelen! Als je namelijk gebruik maakt van cashback websites dan betaalt men je uit, omdat je op links van hen klikt. Maar ook wanneer je mails opent of aankopen doet is dat het geval. Hierdoor kun je per jaar wel honderden euro’s verdienen, wat altijd mooi meegenomen is toch? Hoeveel je kunt verdienen bij een cashback website is heel wisselend. Het kan zijn dat je een verzekering af gaat sluiten en dat je daar al tientallen euro’s voor krijgt. Maar je kunt ook een paar centen verdienen als je een mail opent of mee gaat doen aan een onderzoek.

Werking cashback sites

Voordat je deel gaat namen aan de cashback websites, is het goed om te weten hoe het in zijn werk gaat. Het eerste wat je moet doen is jezelf inschrijven op een of meerdere cashback sites. Dit zou eigenlijk altijd gratis moeten zijn. Wanneer dat niet zo is, dan kan een website beter vermeden worden. Als je een account aan hebt gemaakt, dan kun je inloggen op de cashback site. Je kunt nu op zoek gaan naar een webshop waar je graag iets wilt kopen. Staat de website die je zoekt in de lijst van de cashback website? Dan kun je daar op klikken en ga je de webshop bezoeken. Vanaf nu wordt het bezoek aan je webshop bijgehouden, daarbij wordt er vaak gebruik gemaakt van cookies. Wanneer je nu wat af gaat rekenen bij de webshop, dan wordt dit gecommuniceerd naar de cashback website en het bedrag wordt direct verwerkt. Dan krijg je een cashback bedrag en dit kun je over laten schrijven op je rekening. Let goed op, want daarbij geldt vaak een minimum verdiend bedrag. Meestal is het vanaf tien euro of vijfentwintig euro. Er zijn ook cashback websites waar je alleen jezelf uit kunt laten betalen door middel van cadeaus, je krijgt dan geen geld.

Cashback ontvangenGeld ontvangen door cashback winkelen

Je vraagt je misschien af waarom je het geld krijgt van cashback websites als je daar gebruik van maakt. Dit komt omdat deze websites gebruik maken van commerciële affiliate links. Dit zijn links die er voor zorgen dat de webshop, waar de cashback site mee samenwerkt, kan zien dat jij als bezoeker binnen bent gekomen via de cashback site. Dan zal de webshop de cashback site een soort commissie betalen omdat jij via hen een aankoop doet. Dit is de commissie waar zij jou dan ook mee uitbetalen. Dit is een verdienmodel waar de meeste cashback websites mee werken. Het is altijd leuk om zelf te ontdekken wat je met cashback winkelen kunt verdienen en waar je de hoogste cashback kunt krijgen! Vergelijken is nog meer besparen!

Voordeel met shoppenEcht voordeel met shoppen!

Je gaat echt veel voordelen krijgen wanneer je gaat cashback shoppen. Je vindt hier een groot aantal cashback sites waar je kunt cashback winkelen! Zeker de moeite waard. Maar let goed op, want er zijn twee soorten cashback sites. Je hebt namelijk websites waar je alleen maar cashback krijgt, maar er zijn ook websites waar je minder cashback krijgt, maar waar je wel kunt bij verdienen via de mails, onderzoeken en allerlei andere acties die je op de sites kunt vinden.

Hoe ga je te werk met winkelen?

Als je gebruik wilt maken van cashback winkelen dan is het raadzaam om eerst alle prijzen te vergelijken op diverse webshops. Hierdoor zie je daar al hoe je veel geld kunt besparen en bij welke webshop je het goedkoopst die aankoop kunt doen. Als je een goede prijs hebt gevonden voor je product, dan kun je daarna jouw aankoop regelen via een cashback site. Waardoor je dus nog eens een flinke korting in cash krijgt! Je ziet het, eigenlijk is cashback winkelen heel eenvoudig. Wie wil er nou geen leuke cash korting tijdens het winkelen?

Reken voorbeeld

Reken voorbeeld cashback aankoop

Stel je hebt een spijkerbroek een paar supermooie schoenen en een trendy shirt gezien bij bv het warenhuis OTTO. Normaal zou de te betalen prijs 210 euro zijn, als je niet winkelt via een cashback site. Maar omdat jij de aankoop wel hebt gedaan via een cashback site krijg je nog eens 10% extra korting! Je betaalt uiteindelijk dus maar 189 euro! Dat is dus zomaar 21 euro extra korting! Deze korting van 21 euro wordt in jouw cashback account gezet en kun je laten uitbetalen op jouw eigen bankrekening. Cashback winkelen is besparen en verdienen tegelijk!

Cashback tipsTips voor het online winkelen

Het leukste met cashback winkelen is, dat je een leuk bedrag kunt besparen. Dit kun je namelijk zelf verdienen. Maar er zijn wel een paar punten waar je goed aan moet denken. Deze geven we je daarom graag als tips mee:
Je moet cashback zien als een bonus, het is geen garantie.
Het toegekende cashback bedrag is van jou wanneer het bevestigd is en in jouw cashback account staat. Een cashback site betaalt niet altijd meteen uit, soms moet je een minimaal bedrag bij elkaar gespaard hebben. Let daar goed op, zodat je ook weet wanneer je jezelf uit kunt laten uitbetalen door de cashback site.
Je kunt veel voordeel behalen met cashback winkelen en een leuke korting bij elkaar verdienen. Maar laat het geld wel op tijd naar je rekening overmaken.
Kies altijd de beste aanbieding, ga niet blindelings voor de hoogste cashback. Als je per maand bijvoorbeeld vijf euro op een verzekering kunt besparen, dan is dat in totaal 60 euro per jaar. Als je dan 50 euro cashback krijgt is dat mooi meegenomen, maar 60 euro per jaar besparen op je verzekering is goedkoper. Vergelijk daarom altijd alle mogelijkheden, want er zijn veel voordelen te behalen!
Je kunt cashback winkelen wanneer je maar wilt. Soms krijg je een mail toegestuurd en daar kun je dan op reageren wanneer je wilt, soms hoef je de mail alleen maar te openen, soms kun je een vragenlijst invullen. Cashback verdienen doe je daarom ook wanneer het jou uitkomt en dat is ook een groot voordeel. Maak hier dan ook tijd voor, zeker wanneer jij je op meerdere cashback sites aan hebt gemeld. Dit kan jou vele honderden euro’s per jaar gaan opleveren!

Kies jij nu ook voor het cashback winkelen?

Het cashback winkelen is een leuke manier om op zoek te gaan naar mooie kortingen. Neem de tijd om te bekijken welke cashback sites je aanspreken, wat je er kunt verdienen en hoeveel je kunt verdienen met cashback shoppen. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van cashback shoppen en daar kun je nu ook gebruik van maken. Neem de tijd om alles door te nemen en dan kun je er snel van profiteren. De eerste cashback acties zullen wel meteen naar je toe worden gestuurd wanneer je op een website aan bent gemeld. Geniet van het cashback winkelen en doe er hier vanaf vandaag direct je voordeel mee!

Nog vragen?

Heb je toch nog vragen?

Schrijf dan even een e-mail met jouw vraag naar ons contact adres, wij zullen dan zo goed en snel als mogelijk jouw vraag beantwoorden! Normaal gesproken heb je binnen 24 uur een duidelijk antwoordt.

Geef een reactie