Sim Only Abonnementen vergelijken

Sim Only Abonnementen vergelijken

Een Sim Only abonnement vergelijken is handig wanneer je al een mobiel in bezit hebt. Dit kan aanzienlijk in de kosten snijden, omdat je immers al een mobiel hebt en je bij een nieuw abonnement niet meer hoeft te betalen voor een nieuwe telefoon. De telefoon dient in dit geval wel Sim-Lock vrij te zijn.

Sim-Lock Vrij toestel

Een mobiel/smartphone kan voorzien zijn van een Sim-Lock. Deze Sim-Lock kun je laten verwijderen door een code in te voeren. Deze code kun je zelf invoeren of je kunt deze laten invoeren bij een telefoonzaak. Vaak is het vrij eenvoudig om de telefoon zelf te unlocken en daarom zou het geen drempel moeten zijn voor aanschaf van een Sim Only abonnement.

De voordelen van Sim Only Abonnementen

Uiteraard is het grootste voordeel van een Sim Only abonnement dat het aanzienlijk in de kosten bespaart wanneer je al een geschikte telefoon hebt. De kosten bij een Sim Only abonnement liggen tot wel twee keer zo laag ten opzichte van een normaal telefoonabonnement inclusief mobiel/smartphone. Bij de vele Sim Only abonnementen kun je eenvoudig, maandelijks, het abonnement aanpassen.

Klaar om te vergelijken? Sim Only abonnementen vergelijken met de gratis vergelijkingstool

[daisycon_simonly mediaid=”201149″ amount=”10″ subid=””]

Algemene tips over een Sim Only abonnement

  • Kijk goed wanneer je abonnement afloopt. In sommige gevallen, bij sommige providers, wordt het abonnement stilzwijgend verlengd. Wellicht zit je langer vast aan je abonnement dan het voor jou noodzakelijk is.
  • Tweejarige Sim Only abonnementen zijn over het algemeen goedkoper dan een eenjarig abonnement. Selecteer hier voor jezelf goed op.
  • Check, voor aanschaf, altijd de voorwaarden van de provider. Sommige providers brengen extra gebruikte MB’s in rekening en andere providers maken het internet gewoon langzamer waardoor je niets extra betaalt.
  • Bekijk goed wat voor sim-kaart je nodig bent. Tegenwoordig krijgen smartphones steeds kleinere simkaarten.
  • Vraag nummerbehoud aan indien je overstapt naar een andere provider. Nummerbehoud kost in sommige gevallen geld. Houd hier rekening mee tijdens het vergelijken.
  • Het vergelijken van sim only abonnementen heeft enige inspanning nodig. Neem dan ook de tijd hiervoor.

Toch geen sim only abonnement?

Wellicht kun je een goedkopere internet, televisie en telefonie abonnement aanschaffen bij een andere provider. Kijk hier voor meer informatie. Vergelijken kan ook op die pagina!

Een reactie

Geef een reactie