Sim Only is Simply Clever !

sim only abonnement

Geld besparen op goedkoopste-simonly.com

Op diverse lasten kunt u flink besparen, dit geldt ook voor uw mobiele telefoon kosten. Bijna elke consument heeft hedendaags een abonnement voor zijn of haar mobiele telefoon. In veel gevallen wordt er gekozen voor een abonnement waarbij men een telefoon mag uitkiezen. Het nadeel hiervan is dat men ook kosten voor de mobiele telefoon moet betalen. Een goedkopere optie is dan ook om voor sim only te kiezen, zodat u alleen betaald voor het bellen, sms’en en internetten op uw mobiele telefoon.

Kiezen voor sim only

Wanneer u kiest voor sim only betaald u dus alleen voor de mobiele diensten die u afneemt. Let wel dat u zelf verantwoordelijk bent voor het aanschaffen van een mobiele telefoon. Maar wellicht heeft u nog een toestel welke in goede staat verkeerd, u kunt deze dan hiervoor gebruiken. U kiest dus voor sim only wanneer u lagere lasten wilt voor uw mobiele telefoon kosten. Maar als u geen toestel in uw bezit heeft kunt u zich afvragen of dit de beste optie is. Wanneer u genoegen neemt met niet het nieuwste van het nieuwste toestel kunt u een goedkope in de winkel aanschaffen en hierbij een sim only abonnement afsluiten.

Maar wanneer u het nieuwste van het nieuwste toestel wilt is wellicht een telefoon + abonnement beter. Sim only kan ook een uitstekende optie zijn wanneer uw telefoonabonnement bijna afgelopen is en uw toestel nog wel even mee kan. In dit geval kunt u overstappen op sim only en betaald u alleen nog voor het gebruik van de mobiele diensten, maar niet meer voor de telefoon. U blijft gewoon uw huidige telefoon gebruiken en daarbij ook uw huidige nummer indien gewenst.

Besparen met sim only

Sim only is dus duidelijker goedkoper dan een telefoonabonnement doordat u simpelweg niet maandelijkse kosten hoeft te betalen voor een telefoon. Desondanks is het niet slim om zomaar te kiezen voor de eerste beste sim only provider. Ook op het sim only abonnement zelf kan flink bespaard worden door goed te vergelijken. De website goedkoopste-simonly.com biedt deze mogelijkheid. Zodra u hier een vergelijking maakt zult u zien dat de prijzen per provider flink variëren voor dezelfde diensten. Door een goede vergelijking te maken is het dan ook mogelijk flink hierop te besparen. Op deze manier bent u echt verzekerd van de laagst mogelijk maandelijkse lasten voor uw mobiele telefoonkosten. U bespaart niet alleen door te kiezen voor een sim only abonnement, maar ook doordat u in staat bent het goedkoopste sim only abonnement te kiezen.