Online daten kan veel voordeliger!

online daten

Voordelig online daten

Sommige mensen zullen je vertellen dat online dating erg duur is en dat je beter een liefde kunt zoeken in de lokale kroeg. Toch hoeft online dating helemaal niet duur te zijn! Zo zijn er met regelmaat leuke acties waarbij je gratis kunt online daten en wie slim is schrijft zich op het juiste moment in bij een datingsite. Wij geven je graag wat meer informatie over hoe je voordelig kunt starten met online daten. Wij zochten per datingsite uit wat ze nou echt kosten en welke kortingen en voordelen mogelijk zijn. Hieronder lichten we enkele acties en kortingen toe.

Kortingen op datingsites

Bij aanschaf van een abonnement bij een datingsite is het vaak voordeliger om dit voor een langere periode aan te schaffen. Nadeel is hiervan dat je dan wel langer vast zit aan een abonnement en deze niet kunt opzeggen wanneer je bijvoorbeeld ontevreden over de datingsite bent of dat je de ware liefde al hebt gevonden.

Sommige datingsites hebben de mogelijkheid om zogenaamde credits aan te schaffen. Credits worden voornamelijk door datingsites gebruikt die gebruiken maken van inbellen via een telefoonnummer. Je betaald dan per minuut een aantal credits. Vaak is het zo dat hoe meer credits je aanschaft hoe groter de korting is. Omgerekend betaal je dan minder geld per minuut.

Gratis proefperiodes

De bekendere datingsites zoals Lexa en Relatieplanet hebben regelmatig periodes waar je gratis gebruik kunt maken van de gehele datingsites. Je krijgt dan een volledig lidmaatschap voor meestal 3 dagen. Na deze periode kun je er voor kiezen een lidmaatschap aan te gaan, gratis lid te blijven met beperkte toegang of je account te verwijderen. Datingsite Lexa heeft dit soort acties bijna elke maand, wanneer je nieuwsgierig bent of online daten iets voor jou is, dan is dit dus een goed moment om geheel kosteloos eens rustig te kijken of deze datingsite bij jou past.

Verdubbeling lidmaatschap periode

Datingsite Pepper heeft een aantal keer per jaar een zogenaamde “verdubbeling actie”. Bij deze actie verdubbeld Pepper je abonnement met de aangeschafte periode. Pepper is momenteel de enige datingsite die deze actie aanbied.

Gratis datingsites

Nederland en België hebben ook datingsites die geheel gratis zijn! Voorbeelden van gratis datingsites zijn Knuz en Paiq. Toch zitten er wel nadelen aan deze websites. Denk maar eens aan je persoonsgegevens en er zal wel degelijk een verdienmodel achter deze websites zitten. Op onze website vindt je meer informatie over gratis datingsites.

Starten met online daten

Vaak is de eerste stap om te beginnen met online daten het moeilijkste. Veel mensen zullen zich ongemakkelijk voelen bij het idee zich zelf te koop te zetten op een datingsite. Niet gek als je bedenkt dat er nog vaak grappen worden gemaakt over datingsites. Mensen die al langer single zijn zullen vast wel eens door anderen gewezen worden op datingsites. De laatste jaren is het aantal singles dat een relatie of date kreeg via een datingsite enorm gestegen. Dit komt doordat steeds meer singles zich in schrijven bij een datingsite. Ook worden datingsites steeds uitgebreider en hebben vaak een geavanceerd koppelingssysteem. Waarbij leden aan elkaar gematcht worden aan de hand van hun karakters en voorkeuren. De gêne van singles om zich in te schrijven is dus duidelijk afgenomen. Ben jij de volgende die de ware liefde vindt via een datingsite? Wacht niet langer en vindt jouw geluk.